Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Banken geven bedrijven half  jaar uitstel van aflossingen

DEN HAAG

Kleinere ondernemingen, die in de kern gezond zijn maar vanwege het coronavirus in financiële nood komen, kunnen zes maanden uitstel van aflossing op hun lopende leningen krijgen. Hiertoe hebben ABN Amro, ING, Rabobank, de Volksbank en Triodos Bank besloten. 

1 / 1
Ondernemers hoeven een half jaar geen aflossing te betalen aan de bank. (Foto ABN Amro)

Ondernemers hoeven een half jaar geen aflossing te betalen aan de bank. (Foto ABN Amro)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties (2)
  • edmond van den abbeele

    wij vinden dat niet normaal dat ze 6 maanden uitstel krijgen van de banken. dat is geen vooruitgang op u firma. daar profiteren de grote firma’s van en de kleine particulieren zijn daar de dupe van. dan kunnen de bevrachters de vrachtprijzen nog verder onderuit halen. als je de aflossingen van de bank niet kan betalen dan moet je het schip tegen de kant leggen. en niet de gezonde firma, die het wel kan betalen, proberen onderuit te halen. daar heb ik het heel moeilijk mee.

  • Jan R. de Jonge

    We hebben vaak genoeg commentaar op die K.. banken, maar hier verdienen ze een compliment!!!!

  • Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.