Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Stella Artois via het Albertkanaal naar Antwerpen

JUPILLE

De Belgische brouwer AB InBev hevelt een grote stroom containers van de weg over naar de binnenvaart. In eerste instantie gaat het om 100 containers per week die voortaan per schip van de brouwerij in Jupille (bij Luik) naar Antwerpen worden vervoerd. Daar blijft het niet bij, zegt het bedrijf. AB InBev heeft het streven dat aantal in 2020 nog eens te verdubbelen naar 200 per week, ofwel tienduizend per jaar.

1 / 1
Stella Artois via het Albertkanaal naar Antwerpen

Stella Artois via het Albertkanaal naar Antwerpen

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook