Schultz bespreekt crisis binnenvaart met Ramsauer

Nog deze week bespreekt minister Schultz (Infrastructuur) met haar Duitse ambtgenoot Ramsauer de steun voor het Belgisch initiatief om de binnenvaartcrisis aan te melden bij de Europese Commissie. Die toezegging deed ze maandagmorgen nadat BBU-voorzitter Roland Kortenhorst haar een analyse overhandigde, waaruit blijkt dat de crisis in de binnenvaart ‘onomstotelijk structureel’ is. De analyse is opgesteld door een wetenschappelijk bureau.

Schultz bespreekt crisis binnenvaart met Ramsauer

Minister pal achter crisisaanmelding door België

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer

Schultz bespreekt crisis binnenvaart met Ramsauer | Schuttevaer.nl

Schultz bespreekt crisis binnenvaart met Ramsauer

Nog deze week bespreekt minister Schultz (Infrastructuur) met haar Duitse ambtgenoot Ramsauer de steun voor het Belgisch initiatief om de binnenvaartcrisis aan te melden bij de Europese Commissie. Die toezegging deed ze maandagmorgen nadat BBU-voorzitter Roland Kortenhorst haar een analyse overhandigde, waaruit blijkt dat de crisis in de binnenvaart ‘onomstotelijk structureel’ is. De analyse is opgesteld door een wetenschappelijk bureau.

Schultz bespreekt crisis binnenvaart met Ramsauer

Minister pal achter crisisaanmelding door België

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer