Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Deskundigen staan klaar voor uw briljante ideeën

GORINCHEM [update]

Ondernemers die een idee of plan hebben dat de binnenvaart meer lading kan opleveren, kunnen zich vanaf deze week tot eind juni melden bij Plan B. Daar kunnen ze eventueel deskundige hulp krijgen bij de verwezenlijking van het plan.

1 / 1
PLAN B voor een betere binnenvaart

PLAN B voor een betere binnenvaart

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties (4)
 • MatroosVincent

  Plan B – Een goed idee….

  Goed initiatief… Tijd en geld stoppen in goede innovaties, grote of kleine stappen vooruit.. het zijn allemaal stappen in de goede richting.

  Ik zou zeggen zet wat meer in op samenwerken met andere modaliteiten. Bijvoorbeeld met een wegvervoerder reeds gevestigd is in een haven die een grote op en overslag capaciteit geniet. Dus in dat geval de “losse” bevrachter ertussenuit halen.. Dan is de noodzaak om het vervoer over de weg en het water te stroomlijnen lokaal ook groter, immers de wachttijd van de een bijt de ander en dus in het geheel elkaar….het is dan uiteindelijk één bedrijf met één doel. Een goed betrouwbaar product leveren en daar zoveel mogelijk aan verdienen… en omdat één partij de planning op zich neemt is het geheel veel makkelijker te stroomlijnen… De lijnen zijn korter en je hebt gelijk de expertise die veel wegvervoerders al lang in huis hebben omtrent traffik- of fleet management/ track and trace in huis.

  Wat voor veel ontvangers van de goederen een duidelijk plus punt is voor het intern beheren het logistieke proces……..

 • k

  @l lees wel alles he als je t niet snapt(uitstel) van betaling nu varen er nog veel rond voor de hoop te vullen maar onder een leefloon er wordt niets aan verdient dit noemt men dan hobby varen maar als je voor hobby vaart moet je in princiepe witte gasolie laden die gaan sneller er mee stoppen dit wil dus zeggen minder overcapaciteit nu zogezegd minder werk te veel schepen dan komen er schepen voller te staan die nu half vol staan dus dit noemt men eficienter minder wachttijd aan de terminals + milleu vrindelijker dit noemt men dus duurzaamer snap je t een beetje l

 • L

  @k 08-05-2012 op 07:19 Wie gaat hier volgens u goed aan verdienen? U zelf als u een goed idee hebt misschien?

 • k

  goed plan ideetjes op doen effe in vorm gieten en er zelf weer goed aan verdienen of ben ik verkeerd
  plan b moest al lang uitgevoerd zijn door iedereen zijn kapitaal en intrest te laten betalen geen uitstel wordt voor de mensen vanzelf alles eficienter en duurzamer. ipv weer een paar jaar uitstel

 • Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

  Lees ook