Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

EVT zoekt nieuwe geldschieters

TERSCHELLING

Eigen Veerdienst Terschelling (EVT) gaat opnieuw aankloppen bij geldschieters om de investeringen in de veerboot Spathoek te kunnen financieren.

1 / 1
EVT zoekt nieuwe geldschieters

EVT zoekt nieuwe geldschieters

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties (10)
 • Eilander

  Erg treurig dat dit zo lang moet duren.
  Er zijn genoeg mogelijkheden om deze exlploitatie rond te krijgen en de veerdienst gezamelijk te gaan doen. Sterker nog, een derde kaper is ook inmiddels bezig het passagier vervoer te gaan uitvoeren wat de marktwerking ten goede zal komen.
  Rederij Doeksen is in het geheel niets slechter geworden van al deze ophef en zijn gelukkig in de spiegel gaan kijken welke punten voor vebetering in aanmerking kwamen en dat waren er veel, jammer dat dit allen kon gebeuren met de hete adem van een mogelijke concurrent in je nek.
  EVT en rederij Doeksen veel sterkte gewenst en ondhoud één ding, samen werken is altijd gunstiger dan elkaar tegenstaan.

 • Harlinger

  Volgens mij is het beter dat er een dijk word aangelegd tussen Harlingen en Terschelling,
  dan kan doeksen ook opgedoekt worden.
  En ook nog beter voor de toeristen, kunnen ze komen en gaan wanneer ze willen

 • Terschellingliefhebber

  Wanneer worden de mensen bij EVT eens realistischer? Het exploiteren van een veerdienst kost nu eenmaal geld en wanneer je verplicht bent altijd te varen, moet het risico afgedekt zijn en is het varen op de stille dagen een must. EVT wil alleen de krenten uit de pap.

 • Mente van der Heide

  Jammer dat het zo loopt maar het e.e.a hadden jullie toch wel aanzien komen .Als je een dikke 2 milj investeerd moet je beter beslagen ten ijs komen een leek had zelfs de juridische processen zien aankomen . Los daarvan vind ik dat de monopolie positie,s maar eens afgelopen moeten zijn laat de markt maar eens zijn werk doen.
  Maar persoonlijk denk ik dat er betere investerings vormen zijn.

 • Cees van Dongen

  Hier wordt je niet goed van. Gaat het weer ten kosten van het toerisme op Terschelling. Die mogen de kosten van de onderlinge strijd weer ophoesten.

 • SAAB eigenaar

  Begint verdacht veel overeenkomsten te krijgen met de SAAB perikelen. Té idealistisch, te slecht doorgerekend. Jammer, heren!

 • nederlander

  behoorlijke amateurs die EVT mensen, slecht voorbereid en slecht plan de campanje. zo owrdt het niks.

 • rijks

  ik hoop voor ze dat ze het redden dat monopoly gedoe met die boten gaat de prijs misschien ook een beetje omlaag ik vind dat je erg veel betaald voor een over tocht

 • Lol

  Dat kan je idd beter down realist, dan komt t misschien op t groene strand aan net als onze nieuwe schuttingen en schuren afgelopen dagen 😉

 • Realist

  Je kan beter je centen in het Schuitengat gooien, daar is de kans groter dat je er iets van terug ziet!

 • Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

  Lees ook