Boeken van Stapel: Veel Werkendamse schippers stammen af van Dirk Christiaan Hovestadt

Bijna 300 scheepsnamen staan er in het boek ‘Van ijzeren tjalk tot stalen binnenvaartschip’ van Martin van der Stelt (54 jaar). En op al die schepen voeren nazaten van Dirk Christiaan Hovestadt (1853-1939). Ook enkele grotere maritieme bedrijven in het schippersdorp Werkendam zijn voortgekomen uit de ondernemende familie Hovestadt.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer

Boeken van Stapel: Veel Werkendamse schippers stammen af van Dirk Christiaan Hovestadt | Schuttevaer.nl

Boeken van Stapel: Veel Werkendamse schippers stammen af van Dirk Christiaan Hovestadt

Bijna 300 scheepsnamen staan er in het boek ‘Van ijzeren tjalk tot stalen binnenvaartschip’ van Martin van der Stelt (54 jaar). En op al die schepen voeren nazaten van Dirk Christiaan Hovestadt (1853-1939). Ook enkele grotere maritieme bedrijven in het schippersdorp Werkendam zijn voortgekomen uit de ondernemende familie Hovestadt.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer