Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Boeken van Stapel: Veel Werkendamse schippers stammen af van Dirk Christiaan Hovestadt

WERKENDAM

Bijna 300 scheepsnamen staan er in het boek ‘Van ijzeren tjalk tot stalen binnenvaartschip’ van Martin van der Stelt (54 jaar). En op al die schepen voeren nazaten van Dirk Christiaan Hovestadt (1853-1939). Ook enkele grotere maritieme bedrijven in het schippersdorp Werkendam zijn voortgekomen uit de ondernemende familie Hovestadt.

1 / 4
HVK2103 BOEK Hovestadt Dirk Christiaan Hovestadt IMG_5285

HVK2103 BOEK Hovestadt Dirk Christiaan Hovestadt IMG_5285

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook