Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Groeiende belangstelling voor carrière op spits

Gorinchem

De Europese Logistieke Vervoerders-coöperatie (ELV) staat deze week op Maritime Industry om vragen van mensen met interesse in de Frankrijkvaart te beantwoorden. De ELV biedt ook stageplaatsen en ondersteuning en is hét aanspreekpunt voor starters in de spitsenvaart geworden. ELV-voorzitter Janarie Kranenburg neemt zelf ook regelmatig leerlingen en potentiële zij-instromers mee op de Westropa.

1 / 2
Groeiende belangstelling voor carrière op spits

Groeiende belangstelling voor carrière op spits

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook