Groeiende belangstelling voor carrière op spits

De Europese Logistieke Vervoerders-coöperatie (ELV) staat deze week op Maritime Industry om vragen van mensen met interesse in de Frankrijkvaart te beantwoorden. De ELV biedt ook stageplaatsen en ondersteuning en is hét aanspreekpunt voor starters in de spitsenvaart geworden. ELV-voorzitter Janarie Kranenburg neemt zelf ook regelmatig leerlingen en potentiële zij-instromers mee op de Westropa.

Groeiende belangstelling voor carrière op spits

ELV aanspreekpunt voor starters Noord-Zuidvaart

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer

Groeiende belangstelling voor carrière op spits | Schuttevaer.nl

Groeiende belangstelling voor carrière op spits

De Europese Logistieke Vervoerders-coöperatie (ELV) staat deze week op Maritime Industry om vragen van mensen met interesse in de Frankrijkvaart te beantwoorden. De ELV biedt ook stageplaatsen en ondersteuning en is hét aanspreekpunt voor starters in de spitsenvaart geworden. ELV-voorzitter Janarie Kranenburg neemt zelf ook regelmatig leerlingen en potentiële zij-instromers mee op de Westropa.

Groeiende belangstelling voor carrière op spits

ELV aanspreekpunt voor starters Noord-Zuidvaart

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer