AIS-reddingvest zet drenkeling op de kaart

Een nieuw, op een reddingvest te monteren AIS-baken zet drenkelingen direct op de elektronische kaart. Zodra het reddingvest zich opent, activeert het baken en zien in de omgeving varende schepen met een geschikt elektronisch kaartsysteem binnen 15 seconden een groot MOB-alarm op het kaartscherm, binnen een minuut gevolgd door de positie van de drenkeling.

AIS-reddingvest zet drenkeling op de kaart

Meteen zichtbaar voor alle schepen in de omgeving

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer

AIS-reddingvest zet drenkeling op de kaart | Schuttevaer.nl

AIS-reddingvest zet drenkeling op de kaart

Een nieuw, op een reddingvest te monteren AIS-baken zet drenkelingen direct op de elektronische kaart. Zodra het reddingvest zich opent, activeert het baken en zien in de omgeving varende schepen met een geschikt elektronisch kaartsysteem binnen 15 seconden een groot MOB-alarm op het kaartscherm, binnen een minuut gevolgd door de positie van de drenkeling.

AIS-reddingvest zet drenkeling op de kaart

Meteen zichtbaar voor alle schepen in de omgeving

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer