Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Superyacht Helimat MX: Het eerste verwijderbare landingsplatform voor helikopters

Raamsdonksveer

De Superyacht Helimat MX is het eerste verwijderbare landingsplatform voor helikopters. PolyMX heeft het ontwikkeld om het voor superjachten makkelijker te maken ruimte te bieden aan helikopters, zonder daar constant veel ruimte aan kwijt te zijn.

1 / 2
In veel van de ontwerpen komt de iconische 'H' terug (Foto PolyMX)

In veel van de ontwerpen komt de iconische 'H' terug (Foto PolyMX)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook