Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Schuttevaer Motoren: KTB importeert Yuchai Marine

Meppel

Koning Technisch Bedrijf (KTB) in Meppel is exclusief dealer voor de Benelux en Duitsland van de voor de zee- en binnenvaart gecertificeerde motoren van het Chinese Yuchai Marine. De zwaarste uitvoering met CCR2-certificering, de YC6C levert 706 kW (960 pk) bij 1350 toeren.

1 / 1
Schuttevaer Motoren: KTB importeert Yuchai Marine

Schuttevaer Motoren: KTB importeert Yuchai Marine

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook