Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Schuttevaer Motoren: Bolier met dual fuel-motor weer actief in baggermarkt

Dordrecht

Machinefabriek Bolier is opnieuw actief in de baggermarkt. In de nieuwe sleephopperzuigers van baggeraar Van Oord komen in elk schip twee MaK dual fuel-motoren op LNG te staan. Managing director Gertjan Boer is blij in deze ‘interessante markt’ aan het werk te zijn.

1 / 2
Schuttevaer Motoren: Bolier met dual fuel-motor weer actief in baggermarkt

Schuttevaer Motoren: Bolier met dual fuel-motor weer actief in baggermarkt

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook