Doorbraak voor LNG als transportbrandstof in 2013

In 2015 varen er ten minste 50 binnenvaartschepen, 50 zeeschepen en rijden er 500 trucks op Liquid Natural Gas, ofwel LNG. Dat is mogelijk volgens een groep bedrijven die samen met de overheid werkt aan versnelde introductie van LNG als transportbrandstof. Initiatiefnemers Deltalinqs, Energy Valley, Havenbedrijf Rotterdam en Stichting LNG TR&D legden donderdag met minister Verhagen (EZ) en staatssecretaris Atsma (IenL) het streefdoel vast.

Doorbraak voor LNG als transportbrandstof  in 2013

Bedrijfsleven en overheid slaan handen ineen voor versnelde introductie

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer

Doorbraak voor LNG als transportbrandstof in 2013 | Schuttevaer.nl

Doorbraak voor LNG als transportbrandstof in 2013

In 2015 varen er ten minste 50 binnenvaartschepen, 50 zeeschepen en rijden er 500 trucks op Liquid Natural Gas, ofwel LNG. Dat is mogelijk volgens een groep bedrijven die samen met de overheid werkt aan versnelde introductie van LNG als transportbrandstof. Initiatiefnemers Deltalinqs, Energy Valley, Havenbedrijf Rotterdam en Stichting LNG TR&D legden donderdag met minister Verhagen (EZ) en staatssecretaris Atsma (IenL) het streefdoel vast.

Doorbraak voor LNG als transportbrandstof  in 2013

Bedrijfsleven en overheid slaan handen ineen voor versnelde introductie

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer