Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Limfjord verdwenen in de golven

Delfzijl

Onwetend van het onheil dat haar zou achtervolgen, vierde men in het voorjaar van 1926 feest bij Scheepswerf Gideon J. Koster Hzn. in Groningen. Bouwnummer 100 kon Vertrouwen worden gedoopt en te water gelaten voor opdrachtgever Solke Karsies uit Groningen. Vertrouwen…, een toepasselijker naam was nauwelijks denkbaar.

1 / 2
Wachten op lading in de stad Groningen, eind jaren ‘40. (Foto collectie Henk Zuur)

Wachten op lading in de stad Groningen, eind jaren ‘40. (Foto collectie Henk Zuur)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties (1)
  • edlandsmeer

    De Limfjord regelmatig gezien op de Oostzee in de zestiger jaren, voor de bemanning RIP.

  • Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

    Lees ook