Limfjord verdwenen in de golven

Onwetend van het onheil dat haar zou achtervolgen, vierde men in het voorjaar van 1926 feest bij Scheepswerf Gideon J. Koster Hzn. in Groningen. Bouwnummer 100 kon Vertrouwen worden gedoopt en te water gelaten voor opdrachtgever Solke Karsies uit Groningen. Vertrouwen…, een toepasselijker naam was nauwelijks denkbaar.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer

Limfjord verdwenen in de golven | Schuttevaer.nl

Limfjord verdwenen in de golven

Onwetend van het onheil dat haar zou achtervolgen, vierde men in het voorjaar van 1926 feest bij Scheepswerf Gideon J. Koster Hzn. in Groningen. Bouwnummer 100 kon Vertrouwen worden gedoopt en te water gelaten voor opdrachtgever Solke Karsies uit Groningen. Vertrouwen…, een toepasselijker naam was nauwelijks denkbaar.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer