Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

In memoriam reder Theo Hooymans (85): ‘Aan boord zijn we altijd blij’

Binnenvaartreder Theo Hooymans is vrijdag 26 april op 85-jarige leeftijd overleden in zijn woonplaats Kerkdriel. Hij bevoer meer dan 70 jaar de Nederlandse binnenwateren, vooral in het zuiden van het land. Hooijmans werd bekend op de Maas en de Zuid-Willemsvaart door zijn vloot van in opvallend geel en blauw geschilderde Kempenaars.

1 / 1
In memoriam reder Theo Hooymans (85): ‘Aan boord zijn we altijd blij’

In memoriam reder Theo Hooymans (85): ‘Aan boord zijn we altijd blij’

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties (1)
  • P.C. van Zwol

    Fam. Hooymans gecondoleerd met jullie kleurrijke pa en opa.
    Veel sterkte.
    Fam. Van Zwol

  • Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

    Lees ook