Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Brainstormen op de oceaan

Bijna zeven maanden was de zeilbrik Morgenster afgelopen winterperiode onderweg, waarbij twee keer de Atlantische Oceaan werd overgestoken. Een flink deel van de tijd fungeerde het schip als varende denktank in het kader van het Quest for Change programma, onderdeel van het Clean2Antarctica project van visionair Edwin ter Velde.

1 / 2
Brainstormen op de oceaan

Brainstormen op de oceaan

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook