Bij Dyneema is D/d van belang

Materiaalkennis, techniek en know how. Niet iedereen zal er bij stilstaan dat er heel wat vakkennis komt kijken bij de fabricage van moderne trossen, netten en andere touwproducten, zoals hijsstroppen en grommers. Maar aan de top van de markt is zonder meer sprake van high tech-producten. Die worden bovendien vaak op bestelling op door de klant gewenste specificaties gemaakt. Deze niche is de specialiteit van de Van Beelen Group.

Bij Dyneema is D/d van belang

Van Beelen bedient top van markt trossen en stroppen
‘Veel wordt op bestelling ontworpen en gemaakt’

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer

Bij Dyneema is D/d van belang | Schuttevaer.nl

Bij Dyneema is D/d van belang

Materiaalkennis, techniek en know how. Niet iedereen zal er bij stilstaan dat er heel wat vakkennis komt kijken bij de fabricage van moderne trossen, netten en andere touwproducten, zoals hijsstroppen en grommers. Maar aan de top van de markt is zonder meer sprake van high tech-producten. Die worden bovendien vaak op bestelling op door de klant gewenste specificaties gemaakt. Deze niche is de specialiteit van de Van Beelen Group.

Bij Dyneema is D/d van belang

Van Beelen bedient top van markt trossen en stroppen
‘Veel wordt op bestelling ontworpen en gemaakt’

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer