Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Gezinsvaart bijna vergeten groep

Schipper Marius Kornet (36 jaar) bestelde zijn nieuwe Vectura in 2006 in China, maar door de lange levertijd kwam het casco pas twee jaar later naar Nederland om in Werkendam te worden afgebouwd. Dat was zijn geluk, in die twee jaar bleven de cascoprijzen alleen maar stijgen. Maar toen hij in 2009 eindelijk de Werkendamse haven kon uitvaren, was de crisis in de binnenvaart in volle omvang losgebarsten.

1 / 1
Gezinsvaart bijna vergeten groep

Gezinsvaart bijna vergeten groep

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook