Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk

Coaster werd salonschip met de sfeer van Monaco

Je hebt salonboten en je hebt salonschepen. De Grace Kelly van de Arnhemse partyschepenrederij Constant in Beweging behoort tot de laatste categorie. En als je door zangeres Gloria Estefan wordt uitgekozen om haar verjaardag op te vieren, dan behoor je tot een buitencategorie.

1 / 1
Coaster werd salonschip met de sfeer van Monaco

Coaster werd salonschip met de sfeer van Monaco

Artiesten van wereldfaam boeken op Grace Kelly

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook