Jachtbouwer Bruijs bouwt Scheldepont

Bruijs in Bergen op Zoom is een al jarenlang bekende bouwer van stalen motorjachten. Het bedrijf werd in 1957 opgericht en maakte naam met motorjachten. Maar vier jaar geleden viel de vraag plotseling helemaal weg. Van de ene op de andere dag meldde zich geen enkele klant meer. Nu is er toch weer een schip opgeleverd: een pont voor een Vlaamse rederij.

Jachtbouwer Bruijs bouwt Scheldepont

Motorjachtbouw naar ongekend dieptepunt

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer

Jachtbouwer Bruijs bouwt Scheldepont | Schuttevaer.nl

Jachtbouwer Bruijs bouwt Scheldepont

Bruijs in Bergen op Zoom is een al jarenlang bekende bouwer van stalen motorjachten. Het bedrijf werd in 1957 opgericht en maakte naam met motorjachten. Maar vier jaar geleden viel de vraag plotseling helemaal weg. Van de ene op de andere dag meldde zich geen enkele klant meer. Nu is er toch weer een schip opgeleverd: een pont voor een Vlaamse rederij.

Jachtbouwer Bruijs bouwt Scheldepont

Motorjachtbouw naar ongekend dieptepunt

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer