‘Ik ben geen buschauffeur’

Uit varen met bijzondere groepen haalt schipper-eigenaar Ruud Stam van de tweemastklipper Meridiaan de meeste voldoening. Hij richtte de stichting Sailing Kids op, die met chronisch zieke en terminale kinderen vaart. ‘Ondanks hun ziekte, probeer ik het onderste uit de kan te halen.’

'Ik ben geen buschauffeur'

Gasten tweemastklipper Meridiaan worden uitgedaagd

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer

‘Ik ben geen buschauffeur’ | Schuttevaer.nl

‘Ik ben geen buschauffeur’

Uit varen met bijzondere groepen haalt schipper-eigenaar Ruud Stam van de tweemastklipper Meridiaan de meeste voldoening. Hij richtte de stichting Sailing Kids op, die met chronisch zieke en terminale kinderen vaart. ‘Ondanks hun ziekte, probeer ik het onderste uit de kan te halen.’

'Ik ben geen buschauffeur'

Gasten tweemastklipper Meridiaan worden uitgedaagd

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer