Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Shiva als podiumschip de Maas op

Ze liggen een paar weken op een van de mooiste plekjes van Nederland en gaan de komende maanden een prachtige tocht maken. Anne Filius (49) en Eva Noll (44) van de spits Shiva hebben het deze zomer goed voor elkaar. Ze varen tot eind september geen vracht maar kunst, want de Shiva is vier maanden podiumschip voor het kunstproject Mater Mosa.

1 / 1
Shiva als podiumschip de Maas op

Shiva als podiumschip de Maas op

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook