Shiva als podiumschip de Maas op

Ze liggen een paar weken op een van de mooiste plekjes van Nederland en gaan de komende maanden een prachtige tocht maken. Anne Filius (49) en Eva Noll (44) van de spits Shiva hebben het deze zomer goed voor elkaar. Ze varen tot eind september geen vracht maar kunst, want de Shiva is vier maanden podiumschip voor het kunstproject Mater Mosa.

Shiva als podiumschip de Maas op

Kunstroute voert aangepaste spits van Dordrecht naar Franse grens

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer

Shiva als podiumschip de Maas op | Schuttevaer.nl

Shiva als podiumschip de Maas op

Ze liggen een paar weken op een van de mooiste plekjes van Nederland en gaan de komende maanden een prachtige tocht maken. Anne Filius (49) en Eva Noll (44) van de spits Shiva hebben het deze zomer goed voor elkaar. Ze varen tot eind september geen vracht maar kunst, want de Shiva is vier maanden podiumschip voor het kunstproject Mater Mosa.

Shiva als podiumschip de Maas op

Kunstroute voert aangepaste spits van Dordrecht naar Franse grens

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer