Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

EIB en ING lenen Spliethoff 110 miljoen voor scrubbers op 42 schepen

AMSTERDAM

Spliethoff heeft een leningsovereenkomst van 110 miljoen euro afgesloten met ING en de Europese Investeringsbank (EIB) voor de aanschaf van scrubbers en ballastwater-reinigers voor 42 schepen van de vloot.

1 / 1
EIB en ING lenen Spliethoff 110 miljoen voor scrubbers op 42 schepen

EIB en ING lenen Spliethoff 110 miljoen voor scrubbers op 42 schepen

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook