TeamCo bouwt riviercruiseschip van 135 meter

TeamCo Shipyard in Heusden heeft een grote opdracht binnengehaald. Daarmee is de werf, met de al eerder binnengehaalde opdrachten, tot april 2014 van werk verzekerd. ‘Voor een Zwitserse opdrachtgever, bouwen we in opdracht van Rensen Driessen een 135 meter lang passagiersschip, wat we compleet moeten leveren’, vertelt Gerrie van Tiem, met Marcel Zweers eigenaar van TeamCo Shipyard.

TeamCo bouwt riviercruiseschip van 135 meter

Orderportefeuille tot april 2014 redelijk gevuld

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer

TeamCo bouwt riviercruiseschip van 135 meter | Schuttevaer.nl

TeamCo bouwt riviercruiseschip van 135 meter

TeamCo Shipyard in Heusden heeft een grote opdracht binnengehaald. Daarmee is de werf, met de al eerder binnengehaalde opdrachten, tot april 2014 van werk verzekerd. ‘Voor een Zwitserse opdrachtgever, bouwen we in opdracht van Rensen Driessen een 135 meter lang passagiersschip, wat we compleet moeten leveren’, vertelt Gerrie van Tiem, met Marcel Zweers eigenaar van TeamCo Shipyard.

TeamCo bouwt riviercruiseschip van 135 meter

Orderportefeuille tot april 2014 redelijk gevuld

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer