Frans windcontract voor Van Oord

Hoewel de Franse overheid nog groen licht moet geven voor de aanleg van het Saint-Brieuc windpark voor de kust van Bretagne, heeft ontwikkelaar Iberdrola nu al een overeenkomst gesloten met Van Oord. Dit contract omvat het offshore installeren van 62 stalen jackets die als fundaties dienst moeten gaan voor de windturbines.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer

Frans windcontract voor Van Oord | Schuttevaer.nl

Frans windcontract voor Van Oord

Hoewel de Franse overheid nog groen licht moet geven voor de aanleg van het Saint-Brieuc windpark voor de kust van Bretagne, heeft ontwikkelaar Iberdrola nu al een overeenkomst gesloten met Van Oord. Dit contract omvat het offshore installeren van 62 stalen jackets die als fundaties dienst moeten gaan voor de windturbines.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer