Van Oord marktleider in wind

Bagger- en offshoremaatschappij Van Oord heeft als doelstelling de komende jaren een derde van zijn omzet uit windprojecten te halen. Prima te doen, stelt woordvoerder Robert de Bruin. ‘Windenergie vormt qua prijsniveau al bijna een gelijkwaardige concurrent voor kolen en gas.’ Ook voor zonne-energie is hij niet bang.

Van Oord marktleider in wind

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer

Van Oord marktleider in wind | Schuttevaer.nl

Van Oord marktleider in wind

Bagger- en offshoremaatschappij Van Oord heeft als doelstelling de komende jaren een derde van zijn omzet uit windprojecten te halen. Prima te doen, stelt woordvoerder Robert de Bruin. ‘Windenergie vormt qua prijsniveau al bijna een gelijkwaardige concurrent voor kolen en gas.’ Ook voor zonne-energie is hij niet bang.

Van Oord marktleider in wind

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer