Overal waar u vaart: Hoe staat het met de nieuwe sluis in Terneuzen?

Het werken vanuit huis is anders , maar het werk gaat op allerlei gebied gewoon door. Hierbij wat nieuws over de voortgang van de bouw van de Nieuwe Sluis in Terneuzen. Dat er in Terneuzen een nieuwe sluis wordt gebouwd zal u niet zijn ontgaan. Maar hoe staat het nu met de planning en hoe zit het met corona.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer

Overal waar u vaart: Hoe staat het met de nieuwe sluis in Terneuzen? | Schuttevaer.nl

Overal waar u vaart: Hoe staat het met de nieuwe sluis in Terneuzen?

Het werken vanuit huis is anders , maar het werk gaat op allerlei gebied gewoon door. Hierbij wat nieuws over de voortgang van de bouw van de Nieuwe Sluis in Terneuzen. Dat er in Terneuzen een nieuwe sluis wordt gebouwd zal u niet zijn ontgaan. Maar hoe staat het nu met de planning en hoe zit het met corona.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer