Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

OVV: veiligheid bruggen geen prioriteit 

DEN HAAG / ZAANDAM

De overheid doet nog altijd onvoldoende om ongelukken met op afstand bediende bruggen te voorkomen. Veiligheidsrisico’s hebben geen prioriteit, concludeert de Onderzoeksraad voor Veiligheid in een woensdag 4 september gepubliceerd rapport. 

1 / 1
Bij het ongeluk eind vorig jaar op de Prins Bernhardbrug in Zaandam raakten twee mensen zwaargewond. (Foto OVV)

Bij het ongeluk eind vorig jaar op de Prins Bernhardbrug in Zaandam raakten twee mensen zwaargewond. (Foto OVV)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook