Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Delwaidedok wordt Bevrijdingsdok

ANTWERPEN [update]

De gemeenteraad van Antwerpen besloot vrijdagavond 22 februari het Delwaidedok om te dopen in Bevrijdingsdok. De bordjes zullen officieel worden verhangen in september van dit jaar als Antwerpen de 75ste verjaardag viert van de bevrijding van de stad na de nazi-bezetting.

1 / 1
Antwerpen schrapt benaming Delwaidedok

Antwerpen schrapt benaming Delwaidedok

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook