Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Water op Neckar en Rijn stijgt onverwacht snel

KARLSRUHE/MAINZ

Het water op de Neckar stijgt onverwacht snel. De Hochwasservorhersagezentrale Baden-Württemberg meldt dat door neerslag en dooiende sneeuw het peil van de Neckar en de zijrivieren in heel Baden-Württemberg sterk en snel stijgt.

1 / 1
Water op Neckar en Rijn stijgt onverwacht snel

Water op Neckar en Rijn stijgt onverwacht snel

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook