Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Het werk gaat gewoon door terwijl de politiek praat over haven Beverwijk

BEVERWIJK

Het gemeentebestuur van Beverwijk heeft het moeilijk met zijn zeehaven. Al jaren wordt gediscussieerd over verzelfstandiging of overdracht van het beheer aan naburige havens. IJmuiden lijkt een goede kanshebber. Maar ondertussen gaat het werk in de haven gewoon door.

1 / 1
Het werk gaat gewoon door terwijl de politiek praat over haven Beverwijk

Het werk gaat gewoon door terwijl de politiek praat over haven Beverwijk

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook