Nieuwe servicekade voor binnenvaart in Antwerpen

Afvalafgifte, drinkwater tappen en de auto aan wal zetten; het kan voortaan ook aan de Servicekade Kallo in de Waaslandhaven op de Antwerpse linkeroever, op nummer 1552, vlak achter de Kallosluis aan de binnenzijde.

Het drinkwatertappunt is dag en nacht toegankelijk, evenals de auto-afzetplaats. De afvalcontainers staan open van 07:30 tot 15:30 uur. Op zaterdag alleen in de ochtend. De servicekade heeft 2,4 miljoen euro gekost.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer

Nieuwe servicekade voor binnenvaart in Antwerpen | Schuttevaer.nl

Nieuwe servicekade voor binnenvaart in Antwerpen

Afvalafgifte, drinkwater tappen en de auto aan wal zetten; het kan voortaan ook aan de Servicekade Kallo in de Waaslandhaven op de Antwerpse linkeroever, op nummer 1552, vlak achter de Kallosluis aan de binnenzijde.

Het drinkwatertappunt is dag en nacht toegankelijk, evenals de auto-afzetplaats. De afvalcontainers staan open van 07:30 tot 15:30 uur. Op zaterdag alleen in de ochtend. De servicekade heeft 2,4 miljoen euro gekost.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer