Tankvaart gaat in haven Amsterdam data delen

TNO gaat software ontwikkelen om de veiligheid en efficiëntie van binnenvaarttankers met olieproducten in de Amsterdamse Haven te verhogen. Bedoeling is dat partijen in de logistieke keten met het programma data gaan delen.

Tankvaartondernemer Hens van Buren van het mts Hanna, bevrachters UniBarge, Somtrans, TankMatch en Interstream Barging, surveyors SGS en Saybolt, de terminals van Vopak, Eurotank en Oiltanking, het Havenbedrijf Amsterdam, de Veiligheidsregio Amsterdam-Amstelland, Koninklijke BLN-Schuttevaer, UAB-Online (Advisor Software Solutions) en TNO werken samen in het project.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer

Tankvaart gaat in haven Amsterdam data delen | Schuttevaer.nl

Tankvaart gaat in haven Amsterdam data delen

TNO gaat software ontwikkelen om de veiligheid en efficiëntie van binnenvaarttankers met olieproducten in de Amsterdamse Haven te verhogen. Bedoeling is dat partijen in de logistieke keten met het programma data gaan delen.

Tankvaartondernemer Hens van Buren van het mts Hanna, bevrachters UniBarge, Somtrans, TankMatch en Interstream Barging, surveyors SGS en Saybolt, de terminals van Vopak, Eurotank en Oiltanking, het Havenbedrijf Amsterdam, de Veiligheidsregio Amsterdam-Amstelland, Koninklijke BLN-Schuttevaer, UAB-Online (Advisor Software Solutions) en TNO werken samen in het project.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer