Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Klimaatverandering kost periodiek lading

UTRECHT

De verwachtte klimaatverandering leidt in de toekomst tot hogere onderhoudskosten aan de vaarwegen en lagere betrouwbaarheid van het vervoer per binnenvaartschip. Dat komt doordat extreem lage waterstanden in de zomer en hoge waterstanden in de winter rond 2050 veel regelmatiger voorkomen dan nu.

1 / 1
Klimaatverandering kost periodiek lading

Klimaatverandering kost periodiek lading

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties (2)
  • schipper

    het wordt tijd dat de aarde wat opwarmt,vond het van de winter veel te koud.

  • theo g.

    Heerlijk al dat gezwets over klimaat verandering,en maar geld eraan uitgeven, het helpt niets.Het klimaat verandert al miljoenen jaren, maar ja er zijn weer een paar ambtenaren en organisaties aan het werk.Zet hem op mensen!!

  • Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

    Lees ook