Charterkantoren willen roer om

De zeilcharterbranche moet zichzelf opnieuw uitvinden. Dat vraagt om meer naamsbekendheid, goede combinaties van schepen, schippers en markten, meer kennis over de gast, bredere samenwerking op bijvoorbeeld inkoopgebied en de opzet van een garantiefonds. Dat zijn enkele conclusies uit een onderzoek dat Celth deed in opdracht van Traditionele Chartervaart Nederland (TCN), de koepel van zeven charterkantoren.

Onderzoek suggereert aansluiting bij Hiswa

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer

Charterkantoren willen roer om | Schuttevaer.nl

Charterkantoren willen roer om

De zeilcharterbranche moet zichzelf opnieuw uitvinden. Dat vraagt om meer naamsbekendheid, goede combinaties van schepen, schippers en markten, meer kennis over de gast, bredere samenwerking op bijvoorbeeld inkoopgebied en de opzet van een garantiefonds. Dat zijn enkele conclusies uit een onderzoek dat Celth deed in opdracht van Traditionele Chartervaart Nederland (TCN), de koepel van zeven charterkantoren.

Onderzoek suggereert aansluiting bij Hiswa

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer