Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk

Charterkantoren willen roer om

ENKHUIZEN

De zeilcharterbranche moet zichzelf opnieuw uitvinden. Dat vraagt om meer naamsbekendheid, goede combinaties van schepen, schippers en markten, meer kennis over de gast, bredere samenwerking op bijvoorbeeld inkoopgebied en de opzet van een garantiefonds. Dat zijn enkele conclusies uit een onderzoek dat Celth deed in opdracht van Traditionele Chartervaart Nederland (TCN), de koepel van zeven charterkantoren.

Onderzoek suggereert aansluiting bij Hiswa

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook