stremming

Kanaal Wessem-Nederweert volledig gestremd bij Panheel

Het Kanaal Wessem-Nederweert is aan de kant van Panheel volledig gestremd. De oude kolk van sluis Panheel is woensdagavond 17 januari buiten gebruik gesteld nadat scheurtjes in de sluisdeuren waren ontdekt. De nieuwe kolk was al ruim een jaar niet meer in gebruik vanwege technische problemen, zodat nu de toegang tot het kanaal helemaal gesloten is.

Panheel sluis
De Panheel Sluis Foto RWS Flying Eye

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer

Kanaal Wessem-Nederweert volledig gestremd bij Panheel | Schuttevaer.nl
stremming

Kanaal Wessem-Nederweert volledig gestremd bij Panheel

Het Kanaal Wessem-Nederweert is aan de kant van Panheel volledig gestremd. De oude kolk van sluis Panheel is woensdagavond 17 januari buiten gebruik gesteld nadat scheurtjes in de sluisdeuren waren ontdekt. De nieuwe kolk was al ruim een jaar niet meer in gebruik vanwege technische problemen, zodat nu de toegang tot het kanaal helemaal gesloten is.

Panheel sluis
De Panheel Sluis Foto RWS Flying Eye

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer