Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Rechter: chauffeur straddlecarrier RST maakte te veel brokken

ROTTERDAM

De directie van de Rotterdam Shortsea Terminals (RST) heeft terecht een medewerker gedegradeerd naar een lagere functie met minder betaling. Dat oordeelt de kantonrechter in Rotterdam in een uitspraak die in december werd gedaan maar pas nu gepubliceerd is. Geen abonnee en toch het artikel lezen? Klik hier

1 / 1
Straddle carriers (Foto- Kone)

Straddle carriers (Foto- Kone)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook