Drie vermisten

Marine zoekt drugsdrenkelingen na explosie op go-fast

Bemanning van twee snelle FRISC-boten van de Koninklijke Marine hebben dinsdag 4 juni voor de kust van Curaçao schoten afgevuurd op een go-fast met drugscriminelen. ‘Er ontstond een explosie op de verdachte boot. Die begon te zinken, de opvarenden raakten te water en verdwenen uit zicht’, meldt de marine. Drie drenkelingen worden sindsdien vermist.

Archieffoto van een Frisc. Foto Koninklijke Marine

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer

Marine zoekt drugsdrenkelingen na explosie op go-fast | Schuttevaer.nl
Drie vermisten

Marine zoekt drugsdrenkelingen na explosie op go-fast

Bemanning van twee snelle FRISC-boten van de Koninklijke Marine hebben dinsdag 4 juni voor de kust van Curaçao schoten afgevuurd op een go-fast met drugscriminelen. ‘Er ontstond een explosie op de verdachte boot. Die begon te zinken, de opvarenden raakten te water en verdwenen uit zicht’, meldt de marine. Drie drenkelingen worden sindsdien vermist.

Archieffoto van een Frisc. Foto Koninklijke Marine

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer