Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Nederlandse binnenvaart vreest chaos door Duitse inreisregels

ROTTERDAM

De Nederlandse binnenvaart houdt haar hart vast, vreest de verscherpte Duitse inreisregels, maar gelooft en hoopt ook dat het allemaal zo’n vaart niet zal lopen. Of, zoals een vertegenwoordiger van een coöperatie het zegt: ‘Het kán gewoon niet!’

1 / 1
De Nederlandse binnenvaart houdt haar hart vast om die nieuwe Duitse inreisregels. (Foto Wikipedia)

De Nederlandse binnenvaart houdt haar hart vast om die nieuwe Duitse inreisregels. (Foto Wikipedia)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties (1)
  • Lezeres

    Scheepvaart / vrachtwagens ……… Bundesbahn!

  • Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

    Lees ook