Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Bij STC kan je binnen één jaar machinist worden

ROTTERDAM

Machinist in de binnenvaart worden? Dat kon tot voor kort alleen door vaardagen te maken. Een erkende opleiding voor zij-instromers bestond hier niet voor. Na zes jaar aan boord van een schip, krijg je als bemanningslid vanzelf het stempel ‘machinist’ in je dienstboekje. Ongeacht of je daarvoor daadwerkelijk de kennis in huis hebt.

1 / 1
De pilotgroep de eerste praktijkweek nog succesvol afronden, maar toen sloeg het coronavirus toe en werd alles anders. (Foto STC)

De pilotgroep de eerste praktijkweek nog succesvol afronden, maar toen sloeg het coronavirus toe en werd alles anders. (Foto STC)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties (1)
  • Zaandam01

    Weer een mooi praktijkexamen voor de zij instromers in de binnenvaart. De binnenvaart is de enige branche met zoveel mogelijkheden voor zij instromers. Hopelijk is het ook wat kosten betreft niet alleen haalbaar voor mensen in dienst bij grote bedrijven. Goed werk Harm en CCV.

  • Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

    Lees ook