Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Wilhelmsen en Thyssenkrupp gaan samen scheepsonderdelen printen

OSLO

Om reserve-onderdelen voor schepen sneller en goedkoper te produceren, gaat het Noorse Wilhelmsen Marine en het Duitse Thyssenkrupp een bedrijf oprichten voor het 3D printen van onderdelen. De nieuwe joint venture krijgt Singapore als vestigingsplaats.

1 / 1
3D-geprinte scheepsonderdelen van Wilhelmsen. (Foto Wilhelmsen/Hans Fredrik Asbjørnsen)

3D-geprinte scheepsonderdelen van Wilhelmsen. (Foto Wilhelmsen/Hans Fredrik Asbjørnsen)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook