Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Blue Line Logistics gaat magnetisch afmeren uittesten met Zulu

MOL

Blue Line Logistics gaat in november een automatisch afmeersysteem uittesten met het palletschip Zulu 4. Met het zogeheten Intelligent Dock Locking System, moet het schip met behulp van magneten veilig kunnen afmeren aan de overslagkade in Mol waar Zulu 4 afvalcontainers ophaalt.

1 / 1
Uitgerust met magneten zullen de bekende Zulu’s geen trossen meer nodig hebben. (Archief Justin Gleissner)

Uitgerust met magneten zullen de bekende Zulu’s geen trossen meer nodig hebben. (Archief Justin Gleissner)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties (1)
  • elzinga

    Ik zou die directeur ook de zak geven, die is toch ook overbodig.

  • Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

    Lees ook