Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

‘Verplichte lijst gevaarlijke stoffen niet tijdig op alle zeeschepen’

ROTTERDAM

De eis dat alle zeeschepen in Europese wateren per 1 januari aanstaande een compleet en gedetailleerd overzicht van gevaarlijke stoffen aan boord moeten kunnen overleggen, is praktisch onhaalbaar. Dat stellen de maritieme belangenorganisaties Bimco en ICS. Ze pleiten voor uitstel van deze verplichting.

1 / 1
IHM-inspecteur aan boord

IHM-inspecteur aan boord

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook