De nieuwe ijstijd (101 foto’s)

Weekblad Schuttevaer is weer op zoek naar actuele foto’s en video’s van schepen varend door het ijs.

van kooten

Alle foto’s worden, als ze ook maar enigszins geschikt zijn, geplaatst op de website. De mooiste komen in de krant. Mail uw foto’s naar redactie@schuttevaer.nl met vermelding van naam fotograaf, plaats en tijdstip van de opname. Om foto’s goed te kunnen afdrukken moeten de bestanden een resolutie hebben van tenminste 300 dpi; foto’s kleiner dan 500 kB zijn meestal niet geschikt.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer

De nieuwe ijstijd (101 foto’s) | Schuttevaer.nl

De nieuwe ijstijd (101 foto’s)

Weekblad Schuttevaer is weer op zoek naar actuele foto’s en video’s van schepen varend door het ijs.

van kooten

Alle foto’s worden, als ze ook maar enigszins geschikt zijn, geplaatst op de website. De mooiste komen in de krant. Mail uw foto’s naar redactie@schuttevaer.nl met vermelding van naam fotograaf, plaats en tijdstip van de opname. Om foto’s goed te kunnen afdrukken moeten de bestanden een resolutie hebben van tenminste 300 dpi; foto’s kleiner dan 500 kB zijn meestal niet geschikt.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer