Cehave en Agrifirm willen fuseren

Mengvoederbedrijf Cehave Landbouwbelang in Veghel en branchegenoot Agrifirm in Meppel willen gaan fuseren. Beide agrarische coöperaties gaan de komende drie tot vier maanden de mogelijkheden onderzoeken.

De 21.000 leden van beide coöperaties, het personeel, de ondernemingsraden en vakbonden zijn op de hoogte gesteld van de fusieplannen. Cehave en Agrifirm verwachten dat ze door een fusie veel financiële en strategische voordelen kunnen behalen.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer

Cehave en Agrifirm willen fuseren | Schuttevaer.nl

Cehave en Agrifirm willen fuseren

Mengvoederbedrijf Cehave Landbouwbelang in Veghel en branchegenoot Agrifirm in Meppel willen gaan fuseren. Beide agrarische coöperaties gaan de komende drie tot vier maanden de mogelijkheden onderzoeken.

De 21.000 leden van beide coöperaties, het personeel, de ondernemingsraden en vakbonden zijn op de hoogte gesteld van de fusieplannen. Cehave en Agrifirm verwachten dat ze door een fusie veel financiële en strategische voordelen kunnen behalen.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer