Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Overslag Amsterdamse haven met 6% groei naar nieuw record

AMSTERDAM 

In de Amsterdamse haven is in 2019 een nieuw recordoverslag geboekt met 86,3 miljoen ton, tegen 82,3 miljoen ton in 2018. Dit is een stijging van 6%. Samen met de andere havens in het Noordzeekanaalgebied kwam daarmee de totale overslag in 2019 uit op 105 miljoen ton tegen 101,8 miljoen ton in het jaar daarvoor. 

1 / 1
Ook werd een groei van 6% gerealiseerd in droge bulk met 33,6 miljoen ton tegen 31,6 miljoen ton in 2018 (Foto Haven Amsterdam / Kloet)

Ook werd een groei van 6% gerealiseerd in droge bulk met 33,6 miljoen ton tegen 31,6 miljoen ton in 2018 (Foto Haven Amsterdam / Kloet)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.