Mosselen brengen goede prijs op

De handel betaalde goed voor de eerste mosselen van het seizoen. Het vleesgewicht van de meeste ladingen liet hoge percentages zien tot soms ruim boven de 30%. Vlezige mosselen zijn geliefd bij de consument, dus besommingen van meer dan 400.000 euro na twee tot drie reizen in de eerste en tweede week waren geen uitzondering.

Mosselvangst Yerseke

Productie kweekpercelen Waddenzee blijft achter

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer

Mosselen brengen goede prijs op | Schuttevaer.nl

Mosselen brengen goede prijs op

De handel betaalde goed voor de eerste mosselen van het seizoen. Het vleesgewicht van de meeste ladingen liet hoge percentages zien tot soms ruim boven de 30%. Vlezige mosselen zijn geliefd bij de consument, dus besommingen van meer dan 400.000 euro na twee tot drie reizen in de eerste en tweede week waren geen uitzondering.

Mosselvangst Yerseke

Productie kweekpercelen Waddenzee blijft achter

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer