Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk

CLIP #5 Verdrinkvest (3) Roel Oost

AMSTERDAM

AMSTERDAM Binnenvaartschippers klagen over de verplichting een reddingvest te dragen. Schipper Roel Oost van de kempenaar Festina Lente viel overboord en is blij dat hij geen vest droeg.

1 / 1
CLIP #5 Verdrinkvest (3) Roel Oost

CLIP #5 Verdrinkvest (3) Roel Oost

(Video: Heere Heeresma jr)

In Verdrinkvest 4, volgende week voorlopig de laatste in deze reeks, komt een oud-waterpolitieman en tegenwoordig schipper-eigenaar van de kempenaar Veere aan het woord, met een afgewogen afsluiting van het onderwerp reddingvesten.

Eerder in deze serie:

CLIP #1 Bikinizwemvest – Anneke Veenstra, spits Oostenwind
CLIP #2 Verdrinkvest (1) – Freek van IJken, ms Stad Nijkerk
CLIP #3 Verdrinkvest (2) – Ad Kik, spits ‘t Sonnepaerd

Onze Amsterdamse verslaggever Heere Heeresma jr. maakt korte video’s (clips) voor Schuttevaer.nl. Is er een kwestie waarover u zich in een video-interview zou willen uitspreken? Dan kunt u contact opnemen met Heere Heeresma jr.

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook