Oldendorff kiest BWTS-systeem Erma First

De Duitse rederij Oldendorff Carriers uit Lübeck, een van de grootste zo niet de grootste bulkcarrierrederij ter wereld, heeft voor het uitrusten van haar schepen met een Ballast Water Treatment System (BWTS) gekozen voor de Griekse producent Erma First.

Oldendorff zal nog dit jaar het eerste systeem laten installeren op een van de circa 175 eigen schepen. In totaal beredert Oldendorff 700 schepen. Het systeem van Erma First is gecertificeerd door de US Coast Guard.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer

Oldendorff kiest BWTS-systeem Erma First | Schuttevaer.nl

Oldendorff kiest BWTS-systeem Erma First

De Duitse rederij Oldendorff Carriers uit Lübeck, een van de grootste zo niet de grootste bulkcarrierrederij ter wereld, heeft voor het uitrusten van haar schepen met een Ballast Water Treatment System (BWTS) gekozen voor de Griekse producent Erma First.

Oldendorff zal nog dit jaar het eerste systeem laten installeren op een van de circa 175 eigen schepen. In totaal beredert Oldendorff 700 schepen. Het systeem van Erma First is gecertificeerd door de US Coast Guard.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer