Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk

‘Eens gezeild, altijd zeeman’

Ze beleefden roerige tijden toen zij zich losmaakten van hun boekingskantoren. Voor de 24 scheepseigenaren was de overgang naar een coöperatie een spannend experiment. In de jaren die sindsdien voorbijgingen ging het Holland Sail voor de wind. Het collectief viert in mei zijn 10-jarig jubileum, waarbij het een zeilreis verloot en een aanzienlijke donatie doet aan ‘Water for Life’. De volgende uitdagingen? Nóg meer kwaliteit, vaarveiligheid en samenwerking.

1 / 2
'Eens gezeild, altijd zeeman'

'Eens gezeild, altijd zeeman'

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook