De pont verveelt nooit

Terwijl de pont volloopt met auto’s kwetteren de vogels dat het een lieve lust is. De zon glinstert op het kabbelende water. In de verte nadert een motorjacht, dat op deze mooie aprildag misschien wel zijn eerste tochtje van het jaar maakt. En in de weilanden doen een bruine en een zwarte pony samen een wedstrijdje om wie het hardst kan lopen.

De pont verveelt nooit

‘De schoolkinderen van toen varen nu als volwassene mee’

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer

De pont verveelt nooit | Schuttevaer.nl

De pont verveelt nooit

Terwijl de pont volloopt met auto’s kwetteren de vogels dat het een lieve lust is. De zon glinstert op het kabbelende water. In de verte nadert een motorjacht, dat op deze mooie aprildag misschien wel zijn eerste tochtje van het jaar maakt. En in de weilanden doen een bruine en een zwarte pony samen een wedstrijdje om wie het hardst kan lopen.

De pont verveelt nooit

‘De schoolkinderen van toen varen nu als volwassene mee’

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer